VI SKAL BLI NORGES FØRSTE OG STØRSTE KLIMAPOSITIVE INDUSTRIREGION – VIL DU VÆRE MED?

AdministratorArrangementer, Nyheter

Vi ønsker med dette å invitere til et informasjonsmøte 16. mai hvor vi presenterer planer for utvikling av en Arenaklynge under Innovasjon Norges klyngeprogram for vår region (Telemark og Vestfold). 

På informasjonsmøtet vil vi presentere:

  • Bakgrunn og status for søknadsarbeidet
  • Strategiske satsingsområder i søknaden
  • Hvordan din bedrift kan delta i klyngen
  • Hva dette vil innebære – modell for deltakelse

Initiativet til prosjektet kommer fra industrinettverkene i Telemark; Telemark Offshore, IndustriClusteret Grenland og Teknologinettverk Telemark, og vi jobber med å utvide laget med både FOU-aktører og andre samarbeidspartnere for å kunne realisere en visjon om å ta en ledende posisjon innen fremtidens industriutvikling nasjonalt og globalt.

Vi har startet signering av intensjonsavtaler med bedrifter og andre aktører som vil være med, men vi har plass til flere! Og for å lykkes må vi ha dere med på laget!

Disse bedriftene har allerede meldt seg som interesserte samarbeidsaktører i klyngen:
Yara, Norcem, RHI NORMAG AS, Periti AS, Ineos, Inovyn, Eramet, Herøya Industripark, Ranold, UVE CleanTech AS, Bergfald Miljørådgivere, Sintef Tel-Tek, HSN, Rec Solar, Nokas Brannkonsult, Ulefos AS, Norner AS, OiW Process, Cody AS, Bilfinger Industrial Services Norway AS, Brevik Engineering AS, Skagerak Naturgass.


Sted: Herøya Industripark, Infosalen (auditoriet), Bygg 25

Dato: 16. mai 
Tid: 08:30 – 10:30

Klikk HER for påmeldingsskjema! Påmelding innen 14. mai.